Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Osman Sert kimdir?

Osman Sert kimdir?

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı olan Osman Sert  hakkındaki bilgileri haberimizde topladık.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osman Sert kimdir?

ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, 2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı oldu. Osman Sert ile ilgili bilinmeyenleri sizin için haberimizde derledik.

Osman Sert nereli?

1986 yılında dünyaya gelen Osman Sert, Antalyalıdır.

Osman Sert'in eğitim durumu nedir?

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Antalya’da tamamlayan Osman Sert, Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ankara’da Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü onur derecesi ile üç buçuk yılda bitirdi. Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Dış Ticaret ve Uluslararası Pazarlama Bölümü’nü yüksek onur derecesiyle tamamladı. Sert, Antalya Bilim Üniversitesi’nde ikinci yüksek lisansı olacak İşletme Tezli Yüksek Lisans programında tezini tamamlamak üzere akademik çalışmalarını sürdürüyor.

Osman Sert

Osman Sert'in mesleği nedir?

İş hayatına Antalya Hedef Otomotiv’de mali işler ve satış danışmanı olarak başlayan Osman Sert, 2010 yılında Beko’nun Ankara Satış Yöneticiliği’nde Bölge Satış Sorumluluğu yaptı. Lukoil firmasından Ankara Bölge Satış Müdürlüğü teklifi alarak orada çalışan Sert, 2013 yılında aile şirketi olan Karayol A.Ş’de çalışmak üzere Antalya’ya döndü. Halen Karayol A.Ş. ve inşaat ile toptan otomobil lastik satışı yapan Osman Sert, Global A.Ş. firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatına devam ediyor.

Osman Sert'in siyasi kariyeri nedir?

2014 - 2015 döneminde CHP Antalya İl Gençlik Kolları Sayman Üyeliği yapan Osman Sert, 2015 ile 2017 yılları arasında CHP Konyaaltı Esnaflardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Osman Sert

Osman Sert'in sosyal faaliyetleri nelerdir?

Antalya Genç İş İnsanları Derneği’nde iki dönemdir Yönetim Kurulu Başkanı olan Osman Sert, birçok STK’da ve Odalarda görev alıyor. Sert; Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı TÜLOV’un Antalya Temsilcisi, Anadolu Laiklik Araştırma ve Demokrasi Derneğinde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Antalya Kent Konseyi Ekonomi Çalışma Grubu Sekterliği, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu ve Sayman Üyeliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki dönemdir komite üyeliği ile hali hazırda Komite Başkan Yardımcılığı yapıyor.

Osman Sert evli mi?

Evli ve 1 çocuk babası olan Osman Sert, iyi derece İngilizce biliyor.

Osman Sert hangi partiden aday?

ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı oldu.

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adaylarının yer aldığı Konyaaltı Belediye Başkanı kim olsun? anketimize aşağıdan katılabilirsiniz.

[poll id="27"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muharrem İnce CHP'yi büyükşehirler için uyardı: Erdoğan İYİ Parti'den aday yaptırırsa...

Muharrem İnce CHP'yi büyükşehirler için uyardı: Erdoğan İYİ Parti'den aday yaptırırsa...