Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Oslo’dan Gazipaşa’ya ilk uçuş

Oslo’dan Gazipaşa’ya ilk uçuş

 Gazipaşa Havalimanı'na Oslo’dan ilk uçuşunu gerçekleştiren bir havayoluna ait uçak, itfaiye araçlarının 'su takı' töreniyle karşılandı. Uçaktan inen turistlere karanfil verilirken, mürettebat için ise pasta kesildi. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oslo’dan Gazipaşa’ya ilk uçuş

                                            

TURİSTLERE KARANFİL DAĞITILDI

Norveç’in başkenti Oslo’dan Gazipaşa’ya ilk kez uçuş gerçekleştiren ve 156 Norveçli turisti taşıyan uçak, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda törenle karşılandı. Uçağın pist başına gelişinden itibaren itfaiye araçları tarafından su takıyla karşılama yapıldı. Uçaktan inen turistlere karşılama protokolü tarafından karanfiller verilirken, havalimanı yetkilileri tarafından uçakta bulunan pilotlar kabin görevlileri için pasta kesildi. Kesilen pasta, görevliler tarafından pilot ve personele ikram edildi. 

AW888589_03

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan yapılan açıklamada, yaz sezonu boyunca Gazipaşa ile Oslo arasında karşılık uçuşların yapılacağı belirtilerek, “Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Oslo’dan gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı. Sezon boyunca Oslo ve Gazipaşa-Alanya arası karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirilecek” ifadelerine yer verildi.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SON ANDA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

SON ANDA ÖLÜMDEN DÖNDÜ