Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Öğretmenlerimizden devraldığımız bayrağı çok daha iyi noktalara taşıyacağız

Öğretmenlerimizden devraldığımız bayrağı çok daha iyi noktalara taşıyacağız

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, '24 Kasım Öğretmenler Günü' kapsamında bir kutlama programı düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Öğretmenlerimizden devraldığımız bayrağı çok daha iyi noktalara taşıyacağız
KAYNAK: İHA

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, '24 Kasım Öğretmenler Günü' kapsamında bir kutlama programı düzenledi. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, kent protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğretmenlerden devraldıkları bayrağı daha ileri noktalara taşıyacaklarını ifade etti. Ülkelerini birlik ve beraberlik içinde daha refah, huzurlu, kalkınmış ve dünya ile rekabet edebilen bir konuma getireceklerini belirtti.

Başkan Seçer, öğretmenlerin toplumun şekillenmesinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak bir devlet olmanın gerekliliğine dikkat çekti. Ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentte eğitime katkı sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, her mesleğin kendine özgü incelikleri olduğunu ifade ederek, öğretmenin eserinin yetiştirdiği insan olduğunu söyledi. Öğretmenlerin toplumu şekillendiren bireyler yetiştirdiğini ve dünyayı yönlendiren insanlar olduklarını belirtti. Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmenliği sevgi ve şefkatle filizlenen bir meslek olarak tanımlayarak, öğretmenlerin bilinçli ve iyi yetiştirilmiş nesillerin oluşumunda önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Temel insani değerlerin korunması ve vicdanlı insanların yetişmesi için öğretmenlere büyük görev düştüğünü vurguladı. Program kapsamında emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Ayrıca, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, 'Öğretmenler Turnuvası Kupa Töreni'nin ardından sona erdi.

öğrt

öğretm

öğretmn

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya açıkladı 'Kahramanlar-29' operasyonu düzenlendi

Bakan Yerlikaya açıkladı 'Kahramanlar-29' operasyonu düzenlendi