Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Nişanı Zafer’le taçlandırdılar

Nişanı Zafer’le taçlandırdılar

Antalyalı Uzunoğlu ve Çutur Ailesi’nin çocukları Buse ve İbrahim çifti evliliğe doğru ilk adımlarını attı. Flora Düğün Salonu’nda gerçekleşen törende çiftin yüzüklerini CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Songül Başkaya ve Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yanar taktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nişanı Zafer’le taçlandırdılar

Antalya’nın tanınmış isimlerinden olan çiftin nişan törenine Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Songül Başkaya, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yanar katıldı.

BAŞKAYA, ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Nişan merasiminde duygularını paylaşan Songül Başkaya, “Bu akşam çok güzel bir birlikteliğe adım atan Uzunoğlu ve Çutur ailelerinin çocukları Buse ve İbrahim’in nişan töreninden duyduğumuz mutlulukları hep birlikte paylaşıyoruz. Öncelikle gençlerimizi tebrik ediyorum. Cumhuriyet’in 100. yılında 18 Mart Çanakkale Zaferi’nden bir gün önce bu güzel günde buluşmak bizim için de mutluluk verici. Umarım Allah tamamına erdirir. Çiftimize sonsuz mutluluklar diliyorum” dedi.

Yüzükler takıldıktan sonra konuklar ve çift sahneden uzun süre inmezken, Zafer’in 108. yıldönümü için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.

BUSE YEŞİLd8aa1824-4578-433a-877e-b69e30c2c6af

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremzede çocukların galibiyet sevinci

Depremzede çocukların galibiyet sevinci