Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Muhittin Böcek, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı ile görüştü

Muhittin Böcek, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı ile görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan ile görüştü. Toplantıda son dönemde artan ulaşım sorunları gündeme alındı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhittin Böcek, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı ile görüştü

Muhittin Böcek'in Twitter sayfasında görüşmeye dair bir mesaj yayınlandı. Paylaşımda şu ifadeler kullandı: "Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan ve yönetimiyle bir araya gelerek toplu ulaşımda sefer sayılarındaki aksaklıkları, vatandaşımızın mağduriyetini, klima sorunlarını, akaryakıttaki aşırı fiyat artışlarını, bakım, onarım, personel giderlerini konuştuk. Taşıyanın da taşınanın da memnun olduğu bir Antalya için ortak akıl ile çalışmaya devam edeceğiz."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan (<a href="https://twitter.com/Yasinarslan_07?ref_src=twsrc%5Etfw">@Yasinarslan_07</a>) ve yönetimiyle bir araya gelerek toplu ulaşımda sefer sayılarındaki aksaklıkları, vatandaşımızın mağduriyetini, klima sorunlarını, akaryakıttaki aşırı fiyat artışlarını, bakım, onarım, personel giderlerini konuştuk.… <a href="https://t.co/Qr1AxnZDDp">pic.twitter.com/Qr1AxnZDDp</a></p>&mdash; Muhittin Böcek (@BocekMuhittin) <a href="https://twitter.com/BocekMuhittin/status/1681356433042948116?ref_src=twsrc%5Etfw">July 18, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEVA PARTİSİ, AKARYAKITA YAPILAN ÖTV ZAMMINI DANIŞTAY’A TAŞIDI…

DEVA PARTİSİ, AKARYAKITA YAPILAN ÖTV ZAMMINI DANIŞTAY’A TAŞIDI…