Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da zabıta memuru alımı sınavları ne zaman yapılacak?

Muğla'da zabıta memuru alımı sınavları ne zaman yapılacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi, itfaiye memuru alım sınavlarına başlarken, zabıta memuru alımları için sınav tarihleri de yaklaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da zabıta memuru alımı sınavları ne zaman yapılacak?
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere gerçekleştirdiği itfaiye ve zabıta memuru alımlarının sınav sürecine geçti.

İtfaiye memuru sınavları başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen itfaiye ve zabıta memuru alımları için başvurular 7 Aralık tarihinde sona ermişti. Şimdi ise adaylar, KPSS puanlarına göre belirlenen sıralamalara uygun olarak düzenlenen sözlü ve uygulamalı sınavlara katılıyor.

Muğla'da Zabıta Memuru Alımı Sınavları Ne Zaman Yapılacak

Sınavlar 29 Aralık'ta tamamlanacak

60 itfaiye memuru alımı için düzenlenen sınavlar, itfaiye daire başkanlığı bahçesinde şeffaf bir şekilde gerçekleşiyor. Adaylar, araç kullanma, koşu ve engelli parkur gibi uygulamalı sınavlardan geçtikten sonra sözlü mülakatlara alınacak. İtfaiye memuru alım sınavları 29 Aralık 2023 tarihinde tamamlanacak.

Zabıta memuru alımı sınavları ne zaman yapılacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak 15 zabıta memuru için sınavlar 2-4 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Sınavlar itfaiye daire başkanlığında düzenlenecek ve başlangıç saati 09.00 olarak belirlendi. Zabıta memuru adayları, sözlü ve uygulamalı sınavlardan geçerek belediye bünyesinde görev alacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tuğçe Kandemir’in Mutluluk Öyküsü

Tuğçe Kandemir’in Mutluluk Öyküsü