Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de tavuk çiftliğine uy*şturucu operasyonu!

Mersin'de tavuk çiftliğine uy*şturucu operasyonu!

Jandarma ekiplerinin Mersin'de tavuk çiftliğine gerçekleştirdiği uy*şturucu operasyonunda çok miktarda uy*şturucu ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de tavuk çiftliğine uy*şturucu operasyonu!
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir tavuk çiftliğinde uy*şturucu yetiştirdiği şüphesiyle yakalanan zanlı, Jandarma operasyonuyla gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ekipler, bir şahsın kendi tavuk çiftliğinde uy*şturucu ürettiği bilgisine ulaştıktan sonra detaylı bir çalışma başlattı.

Mersin'de Tavuk Çiftliğine Uyuşturucu Operasyonu! 1 Şüpheli Tutuklandı

Yapılan operasyon kapsamında, şüphelinin çiftliğinde gerçekleştirilen aramada 849 kök kenevir bitkisi ile kenevir yetiştirmek için kullanılan 12 projektör, sıvı gübre, portatif ısıtıcı, ilaç atma makinası ve 900 metre sulama hortumu ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

Mersin'de Tavuk Çiftliğine Uyuşturucu Operasyonu! 1 Şüpheli Tutuklandı

Olayla ilgili yapılan açıklamada, Jandarma ekiplerinin başarılı bir operasyon düzenlediği ve uy*şturucu üretimine karşı etkili bir mücadele verdikleri vurgulandı. Tutuklanan zanlının hukuki sürecinin devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Çiçek Bahçesine Dönecek

Konyaaltı Çiçek Bahçesine Dönecek