Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de şehit babasına geçmiş olsun ziyareti

Mersin'de şehit babasına geçmiş olsun ziyareti

Mersin'in ilçesi Bozyazı'da Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, trafik kazası sonucu yaralanan şehit babasına ziyarette bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de şehit babasına geçmiş olsun ziyareti
KAYNAK: İHA

Mersin'de Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, trafik kazası geçiren ve tedavisi sonrasında taburcu edilen şehit babası Kadir Yabalak'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Kaymakam Topsakaloğlu'nun Tekeli Mahallesi'nde bulunan evinde gerçekleşti ve İlçe Müftüsü Yakup Avcı da ziyarette hazır bulundu.

Mersin'de Şehit Babasına Geçmiş Olsun Ziyareti

Ziyaret sırasında Topsakaloğlu, şehit babası Kadir Yabalak'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, kendilerinden bir talebin olup olmadığını sordu. Kaymakam Topsakaloğlu, şu sözlerle duygularını paylaştı: 'Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Bizler sizlere hizmetten dolayı onur duyarız. Her zaman hizmetinizde olduğumuzu unutmayınız. Bizler de sizlerin birer evladıyız. Allah’tan acil şifalar dilerim. Allah sizleri büyük kazalardan korusun. Geçmiş olsun.”

Şehit polis memuru Sedat Yabalak’ın babası Kadir Yabalak ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Pençe Kartal-2 Harekatı kapsamında Irak’ın kuzeyinde terör hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği operasyon sırasında şehit düşmüştü. Kadir Yabalak, Kaymakam Topsakaloğlu ve Müftü Yakup Avcı'ya teşekkür ederek, kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan memnuniyetini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı öğrencilerle görüştü

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı öğrencilerle görüştü