Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de kaçan otomobilin acı bilançosu: 1 ölü

Mersin'de kaçan otomobilin acı bilançosu: 1 ölü

Mersin'de meydana gelen acı bir olayda, otomobilin çarpması sonucu 46 yaşındaki Ayşe Çiftçi hayatını kaybetti, ablası Meryem Öz ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de kaçan otomobilin acı bilançosu: 1 ölü
KAYNAK: İHA

Kaza, Erdemli ilçesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda, hastaneye sadece 300 metre mesafede gerçekleşti. Beyaz renkli bir otomobil, hızla seyir halindeyken yolda yürüyen kardeşlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadınlar yere savrulurken, otomobil hiç durmadan olay yerinden uzaklaştı. Kazayı fark eden diğer sürücülerin haber vermesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, maalesef Ayşe Çiftçi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Meryem Öz ise ambulansla ilçe devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza sonrasında polis ekipleri, şerit çekerek güvenlik tedbiri aldı ve olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Araştırmada, otomobilden düşen far ve ayna parçaları delil olarak alındı. Polis, aracın tespiti ve sürücünün bulunması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Bu trajik olayın detayları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, aracın hızla yaklaşıp kadınları çarparak kaçması acı bir şekilde gözler önüne serildi. Polis, bu kamera görüntülerini inceleyerek aracın ve sürücünün kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

AW052563_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da korkunç kaza! Otomobilde sıkışan çift ölümden Döndü

Antalya'da korkunç kaza! Otomobilde sıkışan çift ölümden Döndü