Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de göçmen kaçaklığı yapan 7 kişi yakalanarak 2 kişi tutuklandı

Mersin'de göçmen kaçaklığı yapan 7 kişi yakalanarak 2 kişi tutuklandı

Mersin'de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 7 şüpheli şahıs yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de göçmen kaçaklığı yapan 7 kişi yakalanarak 2 kişi tutuklandı
KAYNAK: İHA

Mersin'de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 7 şüpheli şahıs yakalandı.  İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlar sonucunda, göçmen kaçakçılığına öncülük eden şahısların örgütlü bir şekilde hareket ettikleri tespit edildi.

Mersin'de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 7 şüpheli şahıs yakalandı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda Anamur, Mezitli, Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi, ve bu operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı.

2 şüpheli tutuklandı 5 kişi ise serbest bırakıldı

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda bir dizi eşya ele geçirildi, bu eşyalar arasında 11 cep telefonu, 4 tablet, 2 dizüstü bilgisayar, 1 flaş bellek, 8 pasaport, 4 GPS takip cihazı, 1 kamera kayıt cihazı, 10 şambrel iç lastik ve 1 pompa bulunmaktadır. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarma birimlerindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme sürecinin sonucunda 2 şüpheli tutuklanırken, 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanı Ömer Bolat: 2053'te dünya ekonomisinin ilk 10 ülkesi arasında olacağız

Bakanı Ömer Bolat: 2053'te dünya ekonomisinin ilk 10 ülkesi arasında olacağız