Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı açıldı

Mersin'de 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı açıldı

Mersin'de Mezitli Belediyesi 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı'nı açtı. Pazar, salı ve cuma günleri Mezitli'de yaşayan kadınlara hizmet verecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı açıldı

Mersin'de Mezitli Belediyesi, Kadınların ekonomik bağımsızlıklarını desteklemek amacıyla 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı'nı hizmete açtı. Pazarın açılışını gerçekleştiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kadınlara yeni bir iş ve kazanç kapısı açtıklarını belirtti. Pazar, salı ve cuma günleri Mezitli'de yaşayan kadınlara hizmet verecek.

Kadın Üretici Pazarı'nda İkinci El Ürün Satışı

Mezitli'de yaşayan kadınlar, Yeni Mahalle Kadın Üretici Pazarı'nda stantlar açarak ikinci el giysi ve eşya satışı yapabilecekler. Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, 10 yıllık çalışma dönemlerinde kadınları her zaman ön planda tuttuklarını ve bu tür pazarları Avrupa'da gördüklerini belirterek, 'Yeni Mahalle'deki Merkez Kadın Üretici Pazarı'nı, boş günlerde kadınlarımızın hizmetine açtık. Şu anda 83 kadın bu pazardan faydalanıyor. Pazardan yararlanmak isteyen kadınlarımızın tek şartı, Mezitli ilçesinde ikamet etmeleridir. Halen boş stantlarımız mevcut, başvurularını bekliyoruz. İlerleyen günlerde antika pazarı projesini de hayata geçirmeyi düşünüyoruz ve projelerimizin diğer belediyelere örnek olmasını umuyoruz' dedi.

Mersin'de 2. El Giyim Ve Eşya Satış Pazarı Açıldı (3) Result

Mezitli'de Ekonomik Canlılık: Antika Pazarı Projesi Yolda

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, ilerleyen günlerde antika pazarı projesini de hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti ve bu projenin diğer belediyelere örnek olmasını temenni etti. Başkan Tarhan, kadınlara iş fırsatları sunan bu tür projelerin Mezitli'deki ekonomik canlılığa katkı sağlayacağını ifade etti.

Yeni Mahalle Muhtarı: 'Avrupa'da Yaygın, Bizde de Çoğalacak'

Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç, pazarın faaliyete geçmesiyle kadınların sokak aralarında ikinci el eşyalarını satmaktan kurtulduklarını söyledi. Avrupa'da yaygın olan bu pazarların girişimleriyle çoğalacağını düşündüklerini belirten Kaykaç, 'Kadınlar pazarda satış yaparak ek gelir elde ederken, vatandaşlar da daha ucuz ve uygun ürünlere sahip olabilecekler' dedi.

Mersin'de 2. El Giyim Ve Eşya Satış Pazarı Açıldı (2) Result

Salı ve Cuma Günleri Uygun Fiyata Alışveriş İmkanı

Pazarda satış yapan kadınlar, salı ve cuma günleri 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı'na tüm vatandaşları beklediklerini belirtti. Kadınlar, uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkanı sunan pazarlarını desteklemeye davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te Balıkçılar Arasında Kıyasıya Yarıştı

Serik'te Balıkçılar Arasında Kıyasıya Yarıştı