Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Erdemli'de yağışlar yaylalarda etkili oldu

Mersin Erdemli'de yağışlar yaylalarda etkili oldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde 1.500 rakımlı yaylalarda yağışlar etkili oldu, vatandaşlar memnuniyetle karşıladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Erdemli'de yağışlar yaylalarda etkili oldu
KAYNAK: İHA

Mersin'in Erdemli ilçesinde, 1.500 rakımda bulunan bazı yayla ve mahallelerde yağış etkili oldu. Meteorolojinin uyarılarına rağmen, öğleden sonra başlayan yağışlar özellikle Hacıalan yaylasında kendini hissettirdi. Yaklaşık bir saat süren yağış, bölgedeki hava sıcaklığını önemli ölçüde düşürdü.

Yağış sırasında vatandaşlar, kötü hava koşullarından korunmak için kapalı mekanlara sığındı. Etkinlikler için bölgeye getirilen bir midilli atı ise çay ocağının kapalı kısmına alındı. Bu önlem, hayvanın yağıştan korunmasını sağladı. Kentin yüksek rakımlı diğer bölgelerinde de yağışların ara ara etkili olduğu bildirildi.

Meteoroloji'den Açıklama: Yağış ve Sıcaklıklar

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Adana, Mersin, Osmaniye il geneli ile Hatay ve kıyı kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısında mevsim normallerinin civarında sıcaklıklarla birlikte, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında ise değişik yönlerden kuvvetli eseceği ifade edildi.

Vatandaşlar Yağışı Memnuniyetle Karşıladı

1.500 rakımlı Hacıalan yaylasında bulunan vatandaşlardan Seyfettin Aksay, uzun süredir yağmur görmediklerini belirterek, öğleden sonra gelen yağışın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Yağışlar, bölge halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da Çapa Motoru Yük Treni Altında Kaldı Anne Ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti

Malatya'da Çapa Motoru Yük Treni Altında Kaldı Anne Ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti