Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Sağlığı Danışma Merkezi kadınlara destek veriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Sağlığı Danışma Merkezi kadınlara destek veriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın Sağlığı Danışma Merkezi, kadınlara destek sunmaya devam ediyor. Merkez, 18 yaş ve üzerindeki tüm kadınlara ücretsiz hizmet veriyor. Danışanlar, merkezde uzmanlar eşliğinde psikolojik destek, beslenme eğitimi, egzersiz danışmanlığı, ve fizyoterapi hizmetlerinden yararlanabiliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Sağlığı Danışma Merkezi kadınlara destek veriyor
KAYNAK: İHA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın Sağlığı Danışma Merkezi, kadınlara destek sunmaya devam ediyor. Merkez, 18 yaş ve üzerindeki tüm kadınlara ücretsiz hizmet veriyor. Danışanlar, merkezde uzmanlar eşliğinde psikolojik destek, beslenme eğitimi, egzersiz danışmanlığı, ve fizyoterapi hizmetlerinden yararlanabiliyor. Kadınlar bu programlar sayesinde hem ruhsal hem de fiziksel gelişimlerinde yaşadıkları ilerlemeyi deneyimliyorlar.

Kadın Sağlığı Danışma Merkezi'nin destek olduğu kadınlardan biri olan 18 yaşındaki Dilan Eldem, erken yaşta skolyoz teşhisi konulan bir hastadır. Haftada iki kez Kadın Sağlığı Danışma Merkezi'ne gelerek fizyoterapist Ayşe Deniz eşliğinde hem pilates hem de duvar egzersizleri yapmaktadır. Bu program sayesinde Eldem, bel ve sırt ağrılarından kurtulmanın yanı sıra özgüvenini de geri kazanmıştır.

AW068092_01

Özel program avantajı

Kadın Sağlığı Danışma Merkezi Sorumlusu Fizyoterapist Ayşe Deniz, skolyozun omurgada eğrilik sorununa yol açan bir rahatsızlık olduğunu ve özellikle 10 ile 15 yaş arasındaki çocuklarda sıkça görüldüğünü belirtiyor. Merkezde, skolyoz hastalarına özgü 3 boyutlu egzersiz programları uygulanmakta ve hastaların belirli kas gruplarının kısalık ve zayıflığına yönelik çalışmalar yapmaktadır. Skolyoz hastalarının tedavisinde, erken yaşta omurga eğriliğini azaltma şansının yüksek olduğu ifade ediliyor. Kadın Sağlığı Danışma Merkezi, kadınların hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarına destek olmayı amaçlayan bir ekip çalışması yürütmektedir. Merkezde, uzmanlar kişilere özel programlar geliştirir ve bireysel ihtiyaçlarına yönelik destek sunarlar. Kadınlar, merkezin sunduğu ücretsiz hizmetlerden oldukça memnunlar ve bu programlar sayesinde özgüvenlerini kazandıklarını ifade ediyorlar.

AW068092_02

AW068092_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tadilat Tartışması Sonucu Silahlı Saldırı: Şüpheli Tutuklandı

Tadilat Tartışması Sonucu Silahlı Saldırı: Şüpheli Tutuklandı