Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Menteşe'de okulun temizlik ve tadilatı yükümlülerce yapıldı

Menteşe'de okulun temizlik ve tadilatı yükümlülerce yapıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, denetimli serbestlik kapsamında yenilendi. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Menteşe'de okulun temizlik ve tadilatı yükümlülerce yapıldı
KAYNAK: İHA

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Muğla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Menteşe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde kapsamlı bir yenileme sürecinden geçti. Denetimli serbestlik kapsamında kamu hizmet cezalarını infaz eden yükümlüler, okulun temizliğinden boyasına, tadilatından onarımına kadar birçok işte görev aldı.

Eğitim Yılı Öncesi Kapsamlı Hazırlık

Menteşe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında, denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından titizlikle yenilendi. Bu çalışmaların yerinde denetlenmesi için Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü okulu ziyaret etti.

"Topluma Yararlı İşlerle Cezalar İnfaz Ediliyor"

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, denetimli serbestlik uygulamaları sayesinde yükümlülerin topluma yararlı işlerde çalışarak cezalarını infaz ettiğini vurguladı. Dönmez, "Yükümlülerimiz, bu okulun boyası, badanası, tadilatı ve onarım işlerini gerçekleştirerek eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirdi. Bu süreçte bize destek olan İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ederim," dedi.

Eğitime Destek İçin Kurumlar Arası İşbirliği

Muğla'da eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için yapılan bu tür işbirlikleri, eğitimin kalitesini artırma yönündeki önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Denetimli serbestlik uygulamaları, yükümlülerin topluma kazandırılması adına pozitif bir etki yaratırken, eğitim kurumlarına yapılan katkılar da takdir topluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Dalaman ve Datça'da 81 göçmen yakalandı

Bodrum Dalaman ve Datça'da 81 göçmen yakalandı