Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel MANAVGAT’TA BÜYÜK HALK BULUŞMASI

MANAVGAT’TA BÜYÜK HALK BULUŞMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 Mayıs Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala Millet İttifakı ilçe başkanları ve Antalya Milletvekili adaylarıyla birlikte yapılan halk buluşmalarına katılıyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MANAVGAT’TA BÜYÜK HALK BULUŞMASI

 Başkan Şükrü Sözen ve Millet İttifakı üyeleri, son olarak kentin en büyük mahallelerinden Aşağı Hisar Mahallesi’nde ki Perşembe pazarında binlerce vatandaşla bir araya geldi. Halk buluşmasına, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, Demokrat Parti Manavgat İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, DEVA Partisi Manavgat İlçe Başkanı Dilaver Polat,  CHP Antalya 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya 2’nci sıra Milletvekili Adayı Aykut Kaya ve ittifakın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

1-2-2

GÜZEL GÜNLER YAKIN

 Halk buluşmasına katılan vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile Millet İttifakı üyelerini büyük bir samimiyet ve sıcaklıkla karşıladı. Millet İttifakı ilçe başkanları ve Milletvekili adayları, sahneye çıkarak 13.Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı görevini devir alması halinde yapacağı hizmetleri ve projeleri anlatarak Milletin derdini Millet İttifakı’nın çözeceğini beyan etti. Coşku dolu kalabalık ise, “Değişim” “Hak Hukuk Adalet” “Ben Kemal Geliyorum” ve “Güzel Günler Yakın” sloganlarını atarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını bildirdi.

k (19)

k (39)

“ELLERİ İLE TAŞ DEĞİL, KALP YAPANLAR KAZANACAK”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Vatan, Bayrak, Cumhuriyet ve Atatürk Değerleri ile Manavgat’ın kırmızı çizgileri olduğunu belirterek bunlardan asla taviz vermeyeceklerini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Millet İttifakı’nın iktidara gelmesiyle birlikte Manavgat olarak hak ettiğimiz tüm hizmet ve projeleri mutlaka ama mutlaka hayata geçireceğiz. Kentimiz, 21 yıldır mevcut sistem tarafından öteleniyor. Tek adam rejimi, Ulualan’ı, hastaneyi, Organize Sanayi Bölgesi’ni, üniversiteyi, Kuzey Çevre Yolu’nun olmasını bu kente çok görüyor.  Manavgat’a bir çivi çakmadıkları gibi kentimizi ileri taşımak isteyen bizleri de her türlü zorluğun içine itmekten geri kalmıyorlar. Görüyoruz ki, ülkemizde bir değişim rüzgarı var. 13.Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı, ülkemize yeni bir heyecan kattı ve umut oldu. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Tarih bunu hep karşımıza çıkardı. Bizler, “Ben gidersem Almanya biter” diyen Hitler’i değil, “Ben gittiğimde kapitalistler sizi kör kedi gibi boğacak” diyen Stalin’i değil “Beni azlederseniz piyasalar çöker herkes yoksullaşır” diyen Trump’ı değil, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ü kendimize rehber ettik. 15 Mayıs sabahı daha yaşanılabilir, demokratik, konuşan, sorgulayan, liyakatı esas alan, hak, hukuk ve adalet diyen Millet İttifakı’nın iktidarında geleceğimizi yeniden kurgulayacağız. Ülkemize baharı, elleriyle taş atanlar değil, elleriyle kalp yapanlar getirecek. İnanıyorum ki 13. Cumhurbaşkanı, Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BES/AR Nisan ayı açlık sınırını açıkladı

BES/AR Nisan ayı açlık sınırını açıkladı