Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Kozan'da okulla tanışan minikler balonlarla karşılandı

Kozan'da okulla tanışan minikler balonlarla karşılandı

Adana’nın Kozan ilçesinde, ilk defa okulla tanışan minik öğrenciler, uyum süreci kapsamında ders başı yaptı. Öğrenciler balon ve hediyelerle karşılandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kozan'da okulla tanışan minikler balonlarla karşılandı
KAYNAK: İHA

Adana’nın Kozan ilçesinde, Kozan Halit Dağlı İlkokulu’nda okula yeni başlayan minik öğrenciler için uyum haftası etkinlikleri düzenlendi. İlk defa okulla tanışan öğrenciler, sınıflarda yerlerini aldı ve eğitim-öğretim yılına merhaba dedi.

Öğrenciler Balonlar ve Hediyelerle Karşılandı

Okulun kapıları ilk defa okulla tanışan minik öğrenciler için açıldı. Öğrenciler, öğretmenler tarafından balonlar ve hediyelerle karşılandı. Öğretmenler, öğrencilerin kaynaşmasını desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Ayrıca, ailelere çocuklarını başka öğrencilerle kıyaslamamaları yönünde uyarılarda bulunuldu.

Kozan Halit Dağlı İlkokulu Müdürü Seyban Karaköse, okulların çocuk sesleri ile birlikte şenlik havasında açıldığını belirtti. Karaköse, 1. sınıf öğrencilerinin okul ve sınıf kaynaşması için 1 hafta süren çeşitli etkinliklerle yeni eğitim-öğretim yılına başladıklarını ifade etti.

Heyecanlı Öğrenciler Okulu Gezdi

2024-2025 eğitim öğretim yılına adım atan öğrenciler, okulu gezerek heyecanlarını dile getirdi. Öğrenciler, öğretmenlerinin hazırladığı hediyelerle büyük mutluluk yaşadı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TGB İzmir Limanı'na Demirleyen ABD Gemisindeki Askerlerin Başına Çuval Geçirdi

TGB İzmir Limanı'na Demirleyen ABD Gemisindeki Askerlerin Başına Çuval Geçirdi