Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Kepez’e bir kreş daha

Kepez’e bir kreş daha

Kepez Belediyesi tarafından Varsak’a inşa edilecek Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin 6. Şubesi’nin temeli törenle atıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’e bir kreş daha

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye yüzyılının ikinci gününde ilçeye kazandırılacak yeni bir yatırım için bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Türkiye yüzyılına bambaşka bir heyecanla hazırlanacaklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Hayallerinizin peşinden bambaşka bir arzuyla, istekle koşacağımızı söylemiştik. İşte bunun en güzel ispatı ikinci günde, ikinci kalıcı eserimizi başlıyor olmamızdır” dedi.

İLK YATIRIM ZEYTİN ÇİFTLİĞİ

2023 Yılının ilk gününde 10 bin zeytin ağacıyla Antalya'ya yepyeni bir ‘Zeytin Çiftliği’ armağan ettiklerine değinen Başkan Tütüncü, “İlk ağaçlarımızı yılın ilk günü toprakla buluşturduk. Bu proje yüzyıllık bir proje. Zeytin ağacının ne demek olduğunu kadim çağlardan beri aslında bir zeytin şehri olan Lyrboton Kome’yi de bağrında barındıran bu topraklar, Varsaklılar gayet iyi bilirler” diye konuştu.

Kepeze-6.-kresin-temeli-atildi_3

20 ÖĞRENCİYE BURS SAĞLANACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, zeytin’in 5 bin yıldan fazla yaşadığını ve ölmez olarak bilindiğini, bir bereket, bir ilaç ve şifa olduğunu da sözlerine ekledi.  Bu projeyi yüzyıllar boyu sosyal hizmete özgüleyeceklerini bildiren Başkan Tütüncü, “Kısa bir süre sonra buradaki hasattan elde edilecek gelirle önce 20 bin öğrencimize burs imkanı, ikinci etapta da 35 bin öğrencimize burs imkanı sağlayacağız. Bu projemiz çok nitelikli ve ilerici bir proje…10 bin zeytin ağacı dikeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından butona basılarak Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin temeli atıldı.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar  

Boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar