Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kepez’de ‘Kadınlar Koordinasyon Merkezi açılıyor

Kepez’de ‘Kadınlar Koordinasyon Merkezi açılıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açacakları Kadınlar Koordinasyon Merkezi ile kadınlara daha sağlıklı ve mutlu bir ilçe sunacaklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de ‘Kadınlar Koordinasyon Merkezi açılıyor

Kepez Belediyesi’nin, ilçedeki hanımların eğlenmeleri, sosyal bir ortamı paylaşmaları amacıyla her ay farklı bir semtte gerçekleştirdiği ‘Kadınlar Buluşması’ etkinliği bu ay Gündoğmuş Mahallesi’nde yapıldı. Bir düğün salonunda yapılan ve yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte kadınlara, belediyenin gezici sağlık tırında göz taraması hizmeti de sunuldu.

“Kadınların belediyesiyiz”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de buluşmaya katılarak,  bir konuşma yaptı.  Tütüncü“Bugün sizleri çok farklı bir heyecan içerisinde gördüm. Sizlerin gözlerindeki heyecan, yüreklerinizdeki sevgi aydınlık yarınların müjdesi. Hepinizden Allah binlerce kez razı olsun. Biz, hayatın ve toplumun merkezinde hanım efendileri görüyoruz. O sebepten dolayı biz, en çok kadınların belediyesiyiz, diyoruz.”

“Kadınların mutluluğu için çalışıyoruz”

Kepez Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, “Yapacak işlerimiz, Kepez için hayallerimiz bitmedi.” diyen Tütüncü, “Kepezli hemşehrilerimizden aldığımız destekle çok çalışmaya, Kepez’i daha da geliştirmeye devam edeceğiz. Hanımlara daha güzel bir Kepez meydana getireceğiz. Yeni dönemde kadın koordinasyon merkezimiz göreve başlayacak. Bu merkezimiz kadınlarımız için kültürden sanata, eğimden sosyal faaliyetlere kadar birçok alanda hizmet verecek.  Kadın kardeşlerimize sağlıklı, mutlu bir hayat sunacağız. Biz kadınlarımızın mutlu olmasını çok istiyoruz. En çok hanımlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Neden? Kadın mutlu olursa toplum mutlu olur. Hanımlarının mutlu olduğu güzel bir Kepez’i inşa etmek için yine onlardan aldığımız enerjiyle dur durak bilmeden yolumuza, yolculuğumuza devam edeceğiz.”dedi.(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadın üretimi kermeste

Kadın üretimi kermeste