Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kepez Belediyesi’nden spora katkı

Kepez Belediyesi’nden spora katkı

Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu temel atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2009 yılında göreve geldiğinde bir olan spor salonu sayısının bugün 13’e eriştiğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Belediyesi’nden spora katkı

Kepez Belediyesi’nden alınan bilgiye göre Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan spor alanlarının ortak kullanımıyla ilgili protokol kapsamında Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu temeli törenle atıldı.

Kepeze-yatirim-ustune-yatirim_6

“GENÇLERE İMKAN SUNUYORUZ”

Başkan Tütüncü, “2009 yılından bu yana geldiğimiz noktada gençlerimizin hayatın değişik alanlarında kendilerine aktivite edinebilecekleri birçok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de spor alanında çok önemli atılımlar gerçekleştiriyoruz. Gençlik Spor Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız işbirliği ile hayata geçirilen 5 yeni spor salonu projesiyle birlikte 2009'da göreve geldiğimizdeki 1 olan spor salonu sayısı 13  erişti. Kepez Belediyesi olarak gençlerimizin spor salonu yapabilmesi için imkanları arttırıyoruz. Gençlerimiz spor yaparken hem zihin sağlıklarını, hem de beden sağlıklarını güçlendirecekler. Ama bunun yanında belki yıllarca gizli kalacak nice yeteneği de gün yüzüne çıkaracağız. Bu bizler için büyük bir mutluluk vesilesi… Yerel yönetim olmanın hayatın her alanında var olmanın en önemli gereklerinden birisi de gençlerimize yepyeni imkanlar, yepyeni fırsatlar sunmaktır. Milli Eğitim Bakanlığımız ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız işbirliğiyle devletimizin gerçekleştirdiği bu 5 spor salonundan birisi olan Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor salonumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kepeze-yatirim-ustune-yatirim_8

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye’nin 20 yıllık tahribatı

Türkiye’nin 20 yıllık tahribatı