Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kemer’e yeni belediye binası müjdesi

Kemer’e yeni belediye binası müjdesi

Kemer Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Topaloğlu, mecliste verdiği müjdeyle Kemer’e yeni belediye binasını kazandıracaklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer’e yeni belediye binası müjdesi

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan yılın son toplantısına, meclis üyesi İsmail Aka mazereti nedeniyle katılmadı.  Meclis öncesi kısa bir konuşma yaparak Kemer gündemini değerlendiren Başkan Topaloğlu, meclis üyesi İsmail Aka’ya yapılan silahlı saldırıyı ve sonrasında yaşanan gelişmeleri takip eden gazeteci Murat Gündüz’e yapılan saldırıyı kınadığını söyledi.  Başkan Topaloğlu, 2023 yılının herkese huzur ve mutluluk getirmesi, savaşların olmadığı, barışın olduğu bir yıl olması temennilerinde bulundu.

 5-19

“PLANI ONAYLANMAMIŞ YER KALMAYACAK”

İmar planı çalışmaları ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Topaloğlu, “Çıralı’da imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı ve askıya çıktı. Askıdan indikten sonra 18 uygulamasını işleme koyacağız. Tekirova Mahallesi’nde tapular hazır. Bu ay içerisinde herkese tapularını vereceğiz. Cumayeri mevkisindeki çalışmalar bizim encümenden geçti ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gitti. Göynük Mahallesi 1. Bölgede çalışmalarımızı artık tamamlamak istiyoruz. Beldibi Mahallesi’nin imar planında Beldibi 3 kısmında 18 uygulaması yapıldı. Askıdaki itirazları arkadaşlarımız değerlendirdi ve büyükşehir belediyesine gönderdiler. Kemer’de imar planı onaylanmamış hiçbir yer olmayacak” dedi.

KUZDERE MAHALLESİ’NE HUZUREVİ MÜJDESİ

Başkan Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde 50 kişiye hizmet verebilecek bir huzurevi yapacaklarını belirterek, “Bir yatırımcı ile görüştük. Kuzdere Mahallesi’ndeki eski sanayinin olduğu alanda 50 kapasiteli bir huzurevi yapacak. İsmini şu anda açıklayamıyoruz. Belediye personelimiz çizimlerini yaptı. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“KEMER’E HAYIRLI OLSUN”

Başkan Topaloğlu, mecliste yaptığı konuşmasında yeni belediye binasının yapılacağını müjdeledi.

Yeni belediye binası için daha önce meclisin borçlanma yetkisi verdiğini belirterek, “Daha önceki konuşmamda da belediye binasının Kuzdere yerşne Kemer’e yapılmasını önermiştim. Kemer’de yerimiz olmadığı için Kuzdere’de karar kılmıştık. İki yıllık çalışmanın ardından Ahmet Erkal Spor Tesislerinin olduğu yerde 17 bin 165 metrekarelik yeri belediye hizmet binası olarak onaylattık ve plan geldi. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bir sonraki meclis toplantısı 4 Ocak Çarşamba günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika: Meclis'te yumruklar konuştu

Son Dakika: Meclis'te yumruklar konuştu