Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kalbimiz Aklımız Hatay'da! Yaralar sarılıyor

Kalbimiz Aklımız Hatay'da! Yaralar sarılıyor

Hatay'ı da etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli depremin yaraları hala sarılmaya devam ederken yardımlar devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kalbimiz Aklımız Hatay'da! Yaralar sarılıyor

Hatay'ı da etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli depremde hala yaralar sarılmaya devam ediyor. Yardım faaliyetlerine Hatay Dayanışma Derneği'de katıldı.

Depremden bu yana yardım faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Hatay Dayanışma Derneği (HDD) şu ana kadar afetzede öğrencilere burs, afetzede ailelere maddi yardımlar, bölgeye hijyen setleri ve içme suyu yardımları gerçekleştirdi.

Hatay Dayanışma Derneği Başkanı Fahir Semir Abacı, Dernek olarak Ağustos ayı sonunda Defne, Antakya ve Samandağ ilçelerine 3 TIR içme suyu dağıtımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Bölgede bulunan vatandaşlar deprem sonrası birçok sorun yaşadıklarını şu an için öncelikli sorunlarının içme suyu temini olduğunu ifade ederek Hatay Dayanışma Derneğine yardımlarından dolayı teşekkür etti.

KALBİMİZ VE AKLIMIZ HATAY’DA

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgeye sık sık ziyaretler yapan Hatay Dayanışma Derneği Başkanı Fahir Semir Abacı “İstanbul’da faaliyet gösteren derneğimizin yönetim kurulu ve üyelerinin tamamı ile depremin yaralarının acilen sarılması ve ilimizin eski ihtişamına kavuşması için çalışıyoruz. Gerek Hatay’a olan ziyaretlerimizde gerekse derneğimize ulaşan hemşerilemizin taleplerinde öncelikli sorunun içme suyu olduğunu tespit ettik. Derneğimize en çok talep Antakya, Defne ve Samandağ ilçelerinden geldi. Bizde bu ilçelerde dağıtım için belirli noktalar belirleyerek muhtarlarımız aracılığı ile hemşerilerimize duyurusunu yaptık ve dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Hatay’ın toparlanması tamamlanana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kalbimiz ve aklımız Hatay’da” diye ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'a seslendiler. Çiftçiler boykot bayraklarını astı

Erdoğan'a seslendiler. Çiftçiler boykot bayraklarını astı