Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta'daki kazada eski muhtar hayatını kaybetti!

Isparta'daki kazada eski muhtar hayatını kaybetti!

Isparta'nın Sav Kasabası'nda meydana gelen kazada, eski muhtar Süleyman Bulgurcu yola savruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan muhtar kurtarılamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Isparta'daki kazada eski muhtar hayatını kaybetti!
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Sav Kasabası'nda 8 Ağustos Perşembe günü, üzücü bir trafik kazası yaşandı. Aşağı Mahallesi eski muhtarı Süleyman Bulgurcu idaresindeki 3 tekerlekli motosiklet, E.K.'nin kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle Süleyman Bulgurcu yola savrulurken, E.K. ise motosikletten düştü.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesine Rağmen Kurtarılamadı

Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Süleyman Bulgurcu, 20 Ağustos Salı günü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bulgurcu'nun cenazesi aynı gün, Sav Kasabası'nda toprağa verildi. Kazanın diğer tarafı olan motosiklet sürücüsü E.K.'nin ise olay yerinde hafif yaralandığı öğrenildi.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarında

Kaza anı, bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Süleyman Bulgurcu'nun kullandığı 3 tekerlekli motosikletin yol kenarında kısa bir süre bekledikten sonra yola çıkmaya çalıştığı ve o esnada gelen motosikletle çarpıştığı görülüyor. Çarpışmanın etkisiyle 3 tekerlekli motosikletin yan yattığı, Bulgurcu'nun yola savrulduğu, motosiklet sürücüsü E.K.'nin ise kazadan sonra sekerek yürümeye çalıştığı görüntülerde yer alıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maymun çiçeği virüsüyle ilgili açıklamaları nedeniyle Prof. Dr. Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Maymun çiçeği virüsüyle ilgili açıklamaları nedeniyle Prof. Dr. Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunuldu