Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta’da korkunç zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Isparta’da korkunç zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Gazipaşa Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, üç aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta’da korkunç zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
KAYNAK: İHA

Olay, 32 YB 203 plakalı otomobilin, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kazada, 32 ACJ 510 plakalı bir otomobile ve park halindeki 34 BBS 11 plakalı araca çarpışan araçta bulunan Azizhan Y. (16) isimli genç yaralandı.

Olayı gören çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak yaralı genç Azizhan Y.'yi Yalvaç Devlet Hastanesine sevk etti. Yaralının tedavi süreci başlatıldı.

Polis İncelemeye Başladı

Kazanın ardından polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nedenleri ve sorumluluklar belirlenmeye çalışılırken, trafik akışı polis yönlendirmesiyle düzenlendi. Kamu güvenliği ve soruşturmanın selameti adına alınan önlemler kapsamında, olayla ilgili detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.

Yalvaç'ta Zincirleme Trafik Kazası- 1 Yaralı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da sağanak ve fırtına son buluyor

İstanbul'da sağanak ve fırtına son buluyor