Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta'da kamyon şoförünün feci ölümü

Isparta'da kamyon şoförünün feci ölümü

Isparta’da bir çimento fabrikasında yaşanan kaza sonucu kamyon şoförü hayatını kaybetti. Şoförün ölüm anı kameralara böyle yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da kamyon şoförünün feci ölümü

Isparta’da bir çimento fabrikasında yaşanan kaza sonucu kamyon şoförü hayatını kaybetti.

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Çimento fabrikasında yaşamını yitiren işçinin kaza anı kameradaForklift ile tırın arasında kalan işçinin ölümüne ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Isparta’nın Gönen ilçesindeki Göltaş Çimento Fabrikası’nda 25 Kasım tarihinde meydana gelen kazada, forklift sürücüsü S.Y. geri geri giderken kamyon şoförü Erol Saygıvar’ı ezdi. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, tır ile forklift arasında sıkışan Saygıvar’ın öldüğünü tespit etti.

Kazanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda, forkliftin geri geri gittiği sırada tırın arkasında bulunan Erol Saygıvar’ın dorse üzerindeki brandayı düzeltmeye çalıştığı, bu sırada forkliftin çarpmasıyla forklift ve dorse arasında kaldığı, yere yığıldığı görülüyor. Kazadan sonra fabrika çalışanlarının Saygıvar’ın yanına koştuğu anlar da kameraya yansıyor. Gözaltına alınan forklift sürücüsü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den Muğla’ya sağanak yağış uyarısı