Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta’da emekliler konut sahibi olacak

Isparta’da emekliler konut sahibi olacak

Tüm Emekliler Derneği (Tüm Emek Der) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta’da emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta’da emekliler konut sahibi olacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Tüm Emekliler Derneği (Tüm Emek Der) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kuruldukları günden bu yana emekliler için büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Emeklilerin konut sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Yapı Kooperatifi kurduklarını ve Ocak ayı itibariyle başvuruları kabul edeceklerini duyurdu. 14 Ocak’ta faaliyete geçen Tüm Emek Der Isparta Şubesi’nin üye sayısının 3 bine yaklaştığını belirten Yıldız, diğer Emekliler Derneği’nden sürekli istifa haberleri geldiğini ifade etti.

Tüm Emek Der Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde kahvaltılı olarak düzenlediği basın toplantısında, emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak için birçok anlaşma yaptıklarını anlattı. Yıldız, “Özel Hastaneler, Özel Diş Kliniği, Hukuk Danışmanları, Araç bakım ve onarım firmaları, Düğün salonları, işitme cihazları, gözlük ihtiyaçları, halı firması, tuhafiye gibi yerlerle indirimli anlaşmalar yaparak, üyelerimize ekonomik kazanç sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlaşmaları arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yıldız, emeklilerin konut sorununu çözmek için Yapı Kooperatifi kurduklarını ve Ocak ayından itibaren başvuruları almaya başlayacaklarını söyledi. “Konut yapımı konusunda alt yapımızı tamamladık. Konut sahibi olmayan ve üzerinde konut bulunmayan emeklilerimizi konut sahibi yapmak için kararlıyız” diyen Yıldız, Isparta’da 120 binden fazla emekli olduğunu ve bunların yalnız olmadığını, kendilerinin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana’da 2 aylık bebeği ölen babanın kan donduran sözleri

Adana’da 2 aylık bebeği ölen babanın kan donduran sözleri