Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı

Isparta'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlandı. Çelenk sunumları, resmi geçit töreni ve akşam düzenlenen konserlerle bayram coşkusu yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı
KAYNAK: İHA

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunumu ile başladı. Isparta Valisi Aydın Baruş, Piyade Albay Mustafa Kahraman ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlama programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından resmi geçit töreni gerçekleştirildi. Tören, çeşitli kurum ve öğrencilerin geçişiyle başladı ve askeri birlikler ile gazilerin geçişiyle sona erdi.

Kortej Yürüyüşü ve Konserlerle Devam Etti

Isparta’daki kutlamalar, akşam saatlerinde düzenlenen kortej yürüyüşü ve konserlerle devam etti. Vatandaşlar, bayram coşkusunu bu etkinliklerle yaşama fırsatı buldu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tayland-Çin Demiryolu Projesinde Tünel Çöktü: 3 İşçinin Ces*di Bulundu

Tayland-Çin Demiryolu Projesinde Tünel Çöktü: 3 İşçinin Ces*di Bulundu