Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta- Antalya karayolunda otomobil ikiye bölündü: 7 yaralı

Isparta- Antalya karayolunda otomobil ikiye bölündü: 7 yaralı

Isparta-Antalya Karayolu'nda meydana gelen zincirleme kazada bir otomobil ortadan ikiye bölündü, toplam 7 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta- Antalya karayolunda otomobil ikiye bölündü: 7 yaralı
KAYNAK: İHA

Burdur’un Bucak İlçesi Çobanpınar Köyü Mevki Isparta-Antalya karayolunda gerçekleşen kazada, Mehmet B. (31) idaresindeki 07 AUR 147 plakalı araç ile Mustafa Ü. K. (49) idaresindeki 32 AE 618 plakalı araç ve Serkan B. (38) idaresindeki 32 ADL 513 plakalı Tofaş otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 32 ADL 513 plakalı Tofaş otomobil ortadan ikiye bölündü.

Kazada 07 AUR 147 plakalı aracın şoförü Mehmet B. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Barış B. ile Mehmet A. Ü.; 32 AE 618 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ceyda K., Egemen K., Ahmet F. K.; ve 32 ADL 513 plakalı araç şoförü Serkan B. yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Yalıkavak'ta mega yat kazası kamerada! Çarpışma anı panik yarattı

Bodrum Yalıkavak'ta mega yat kazası kamerada! Çarpışma anı panik yarattı