Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay’da 7,5 Kilometrelik Bağlantı Yolu 35 Günlük Çalışmayla Tamamlandı

Hatay’da 7,5 Kilometrelik Bağlantı Yolu 35 Günlük Çalışmayla Tamamlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), şehir içi ulaşım ağlarının modernleştirilerek daha konforlu ve güvenli bir hale gelmesi adına yol yapım projelerini sürdürüyor. Çalışmanın detayları haberimizde ..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay’da 7,5 Kilometrelik Bağlantı Yolu 35 Günlük Çalışmayla Tamamlandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), şehir içi ulaşım ağlarını modernleştirme ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Arsuz ile Samandağ ilçeleri arasındaki 7,5 kilometrelik bağlantı yolunun inşaatını 35 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak ulaşıma açtı.

Kale ile Işıklı Mahallelerini Birbirine Bağlayan Yeni Yol

Arsuz ilçesi Kale ve Işıklı mahallelerini birbirine bağlayan bu yol, büyük ölçüde bozulmuş durumda bulunuyordu. HBB ekipleri, yol genişletme ve beton asfalt serimi çalışmalarıyla bu yolu yeniden yapılandırdı. Ayrıca, yağışlardan kaynaklanabilecek olumsuzlukları önlemek için yol kenarlarına istinat duvarları inşa edildi ve su deşarjını sağlamak amacıyla menfezler yapıldı.

Güvenli Trafik ve Estetik Dokunuşlar

Yeni yol, trafik akışının daha güvenli olması için yol çizgileriyle işaretlendi ve gerekli uyarı levhaları yerleştirildi. Bu çalışmalar, hem güvenliği artırdı hem de estetik bir görünüm kazandırdı. HBB yetkilileri, yolun tamamlanmasının ardından iki turistik ilçenin trafik yükünün önemli ölçüde azaltıldığını belirtti ve il genelindeki yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'ın Erzin İlçesinde otluk yangını alarmı!

Hatay'ın Erzin İlçesinde otluk yangını alarmı!