Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay Samandağ'da şiddetli yağış hayatı felç etti

Hatay Samandağ'da şiddetli yağış hayatı felç etti

Hatay'ın ilçesi Samandağ ilçesinde etkili olan yağış sonrası yollar göle dönerken ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Samandağ'da şiddetli yağış hayatı felç etti
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağışlar, yolları göle çevirirken, tarım arazilerini su altında bıraktı. Yağışların etkisini sürdürdüğü bölgede, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan su baskınlarına karşı ekipler, aralıksız bir şekilde mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Samandağ'da Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti

Yağışlar ve Su Baskınlarıyla Mücadelede Ekipler Sahada

Samandağ ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, yolların göle dönmesine ve tarım arazilerinin sular altında kalmasına neden oldu. Bu durum üzerine Samandağ Kaymakamı Emre Dündar ve Koordinatör Kaymakam İbrahim Ergin, AFAD ve kaymakamlık ekipleri hemen harekete geçerek afetin ilk anından itibaren sahada vatandaşların yardımına koştu.

Hatay Samandağ'da Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti

Su Baskınlarına Karşı Hızlı Müdahale

Bölgede yaşanan su basmaları, ekiplerin hızlı müdahalesi ve iş makineleriyle çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Yağışların etkisini sürdürdüğü süre içerisinde, ekiplerin koordineli çalışmalarıyla suyun yolları kapaması ve tarım arazilerindeki hasarı en aza indirme çabaları devam ediyor.

Vatandaşların Güvenliği İçin Çalışmalar Sürüyor

Ekipler, su baskınlarına maruz kalan bölgelerde vatandaşların güvenliğini sağlamak ve olası risklere karşı önlem almak adına sahada aktif olarak görev yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Açıklama!

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Açıklama!