Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Gazetecilere mola alanı

Gazetecilere mola alanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazetecilere mola alanı

Başkan Muhittin Böcek, protokol ile yıkılan İl Özel İdaresi binasının yerindeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait 110 metrekare kapalı alanı bulunan yapının Antalyalı Gazetecilerin ‘sosyal tesis’ olarak kullanmasına yönelik 3 yıllığına ücretsiz tahsis edildiği açıkladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) arasında imzalanan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AGC Başkanı İdris Taş ve basın mensupları katıldı. Başkan Muhittin Böcek, 29 yıllık siyasi hayatında basın mensupları ile gece gündüz demeden işbirliği içinde güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

SOSYAL TESİS OLACAK

“Antalyalı hemşehrilerim ‘Söz Muhittin Böcek Sözü’nü bilir” diyen Başkan Muhittin Böcek, “Turizmin ve tarımın başkenti Antalya’da gazeteci meslektaşlarımız her zaman duyarlı bir şekilde davranmıştır. Biz yerel yöneticilerin çalışmalarının halka duyurulması noktasında çok emeğiniz var. Gazeteci dostlarımızın dinlenebileceği, hoş vakit geçirebilecekleri bir sosyal tesisleri olması noktasında eski İl Özel İdare binasının yerindeki belediyemize ait yapıda bundan sonra güzel anılarınız olacaktır. Bu işbirliği protokolünün Antalya’da görev yapan tüm basın emekçilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“GAZETECİLERİN BU TESİSE İHTİYACI VARDI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 9 Aralık 2022 yılında gerçekleşen AGC Ödül Töreni’nde bir sürpriz yaparak, bu yerin gazetecilerin sosyal tesis olarak kullanmasına yönelik müjde verdiğini hatırlatan Başkan İdris Taş, “Aradan geçen kısa zaman içinde bu söz yerine getirildi. Antalyalı Gazetecilerin böyle bir tesisse ihtiyacı vardı. Güzel bir ortamda çay kahvenin içilebileceği, kentin sorunlarının konuşulacağı, Sivil Toplum Kuruluşlarının toplantılarını yapabileceği bir mekana kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm meslektaşlarım adına Muhittin Başkan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altıntaş’ın altyapı isyanı!

Altıntaş’ın altyapı isyanı!