Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel EKİPDER’den Genç Çalışma Grubu

EKİPDER’den Genç Çalışma Grubu

EKİPDER Başkanı Reşat Güney, ‘Genç Çalışma Grubu’ kurulduğunu açıkladı. Başkan Güney, “Cumhuriyetimizin genç iş insanlarına sahip çıkıyoruz ve kapılarımızı açıyoruz” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EKİPDER’den Genç Çalışma Grubu

EKİPDER Başkanı Reşat Güney, “2019 Aralık ayında kurulan EKİPDER, üreten, iletişimi güçlü, ticaret erbabına ve sanayicisine direkt etki eden çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek, üyelerinin ticari ve mesleki gelişimlerine katkı koyarak ve Antalya’da yaşayan herkesi birleştiren, genç, dinamik yapısıyla yoluna devam ediyor. EKİPDER; değerlerine ve kültürüne sahip çıkarak AHİLİK kültürünü dernek yapısının temeli haline getirmiştir. Böylelikle kültür, disiplin ve ticari ahlaktan oluşan 3 sac ayağı oluşturulmuştur. Derneğimiz, iş adamları derneği olarak bu 3 yılda ortaya koyduğu projelerle daha önce yapılmayanları yaparak her projesinde bir ilk olma başarısını göstermiştir. Daha kuruluş aşamasında ve sonrasında her yıl üyelerimizle birlikte yapmış olduğumuz planlar çerçevesinde EKİPDER çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

DSC04472 (1)

“TEK AMAÇ TİCARETİ GELİŞTİRMEK”

“Sizlerle birlikte yapmış olduğumuz basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştığımız ve Mart ayı sonunda kurmuş olduğumuz Kadın Çalışma Grubumuz çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir” diyen Başkan Güney, “Bu çalışmalar 1,5 ayda meyvelerini vermeye başlamıştır. Şöyle ki hem nicelik hem de nitelik olarak gelişim kaydederek kadın üye oranımız toplam içerinde % 22’ye ulaşmış ve 5 farklı sektörde daha temsil edilmeye başlanmıştır. Yine bu dönem içerisinde kadınlarımız kendileri ile ve diğer üyelerimizle yapmış oldukları ticaret hacmini sadece 1,5 ay da 300 BİN TL’nin üstüne çıkarmayı başarmıştır. Örnek çalışmamız ile bir kez daha gördük ki hassasiyetle ortaya konan projeler karşılık görmekte ve büyümektedir. EKİPDER olarak kendi kurgusu içinde bir ilki daha hayata geçiriyoruz. Bu çalışma grubunun daha önce başka yapılar içerisinde faaliyet gösteren dernek/komisyonlardan farkı yine EKİPDER’in temel kurulma amacına uygun olarak; yalnızca ve tek amacı ticareti geliştirmektir.  Gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı gönülden kutluyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılın da ve Cumhuriyetin geleceği olan gençlerimizin ticarette, sanayi de ve her sektör de kendi başarı hikayelerini yazmalarına destek olmak istiyoruz ve Cumhuriyetimizin Genç İş insanlarına sahip çıkıyoruz ve kapılarımızı açıyoruz” dedi.

“GENÇLERE İNANCIMIZ TAM”

Başkan Güney, “ Ekipder’in üye profili mevcutta devam eden şirketler de 2. veya 3. Kuşağı temsil eden iş adamlarından oluşmayacak. 25- 40 yaş kuşağındaki iş adamlarını kapsayacak. Girişimci ruhu olan Start-Up projelerini yatırımcılarla büyütmek isteyen gençlerimize destek olacak. Birlikte iş yapabilme kültürlerini geliştirmelerini sağlayacak. Diğer üyelerimizle birlikte ticari gelişimlerini sürdürmelerine destek olacak. Yeni iş fırsatlarını yakalamalarını sağlayacak. Ahilik düsturunu ilke edinmiş üyelerden oluşacak. Bu gibi temel amaçlarla yola çıkıyor. Bu çalışmalarımıza ve geliştireceğimiz projelere şehrimizdeki diğer iş insanı derneklerinin de bizlerle birlikte çalışacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı 24-25 Haziran’da toplanacak

İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı 24-25 Haziran’da toplanacak