Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Depremde polis ağabeyini kaybetmişti! Depremzede yakınından ağır eleştiri

Depremde polis ağabeyini kaybetmişti! Depremzede yakınından ağır eleştiri

Adana'da depremde polis ağabeyini kaybeden Soner Duran, insanların hiçbir şey olmamış gibi davranmasının ağır geldiğini söylüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremde polis ağabeyini kaybetmişti! Depremzede yakınından ağır eleştiri
KAYNAK: İHA

Adana'da meydana gelen depremde kaybettikleri polis ağabeyi Halil Duran'ı anlatan Soner Duran, yaşadıkları acının unutulmaması gerektiğini dile getirdi. Deprem sonrası Kozan ilçesinde yaşayan Duran ailesi, İslahiye ilçesi Cevdet Paşa Mahallesi'nde evlatları Halil ve gelinleri Büşra Duran'ı kaybetmenin acısıyla baş başa kaldı. Depremin ardından aile, anneleri ve kardeşleriyle birlikte yaralarını sarmaya çalışıyor.

Aile, Deprem Acısını Hala Yaşıyor

Anne Nuran Duran, 'Depremden bir hafta önce yanıma geldiler. Oğlum pazartesi sabah 7'de göreve gidecekti, enkaz altında kaldı. 4. katta oturuyorlardı. Depremden sonra oğluma ve gelinime ulaşamadım. Enkaz altında kaldılar dediler. Bir hafta sonra cansız bedenlerine ulaşıldı. Zor tarifsiz bir acı. Gün ışıyana kadar bilmedik. Dün gibi yaşıyorum aynı acıları. Rabbim herkese sabır versin. Her depremde aynı korkuları yaşıyorum' şeklinde duygularını ifade etti.

Depremde Polis Ağabeyini Kaybetmişti! Depremzede Yakınından Ağır Eleştiri

Soner Duran'dan Ağır Eleştiri

Ağabeyini kaybeden Soner Duran, yaşadıkları acının hızla unutulduğunu söyleyerek, 'İnsanlar 2-3 gün geçti, herkes rutin hayatına dönmeye başladı. İnsanlar unutmaya çok yatkın. Unutulmak kötü bir şey. Acınla baş başa bırakıyorlar. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi davranması ağır geliyor. Zoruma gidiyor. Şu an duygular hisler kelimeye dökülmüyor' diye konuştu.

Depremde Polis Ağabeyini Kaybetmişti! Depremzede Yakınından Ağır Eleştiri

Geriye Albümdeki Fotoğraflar Kaldı

Depremden geriye enkazdan çıkardıkları albümden fotoğraflarla teselli bulan Duran ailesi, bir daha bu acıların yaşanmamasını temenni ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Drift Yapan Sunucuya Ağır Ceza: 'Çam Sakurayı Yıkmaya Geldim' Notuyla Paylaştı!

İstanbul'da Drift Yapan Sunucuya Ağır Ceza: 'Çam Sakurayı Yıkmaya Geldim' Notuyla Paylaştı!