Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel “Dayanışma kültürü yaşayacak”

“Dayanışma kültürü yaşayacak”

Akdeniz Aile Sağlığı ve Eğitimi Derneği (ASED) ve Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi ortaklığında gerçekleştirilen ‘El Emeği Sergisi’ kursiyerlerin de katılımı ile tamamlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Dayanışma kültürü yaşayacak”

15 farklı programdan 370 kursiyerin mezun olduğunu belirten ASED Akdeniz Şube Başkanı Nilgün Atasoy, “Eğitim yuvamız sosyal barışı, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatıyor ve yaşatmaya da devam edecek” dedi.

ASED Başkanı Nilgün Atasoy, “Akdeniz Aile Sağlığı ve Eğitimi Derneği ile Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezinin yıllardır yaptığı işbirliğinin çok emek verilen sergisinde yine beraberiz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu, bizlerin yaşatmak için ant içtiği laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında bu çalışmalar daha anlamlı ve özel. Alev Küner eğitim merkezinde 15 değişik modül programları ile açılan kurslardan bu yıl 370 kursiyer yararlanmıştır. El emeği, göz nuru eserlerini ortaya çıkaran çalışkan kursiyerlerimize teşekkürler ederiz. Ellerinize sağlık. Tüm bilgi ve birikimlerini kursiyerlerine özveri ile aktaran sevgili öğretmenlerimize teşekkürlerimiz çok büyüktür” dedi.

DSC_0992

“KADINLARIN HAYATTA DAHA AKTİF OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Atasoy, “Çok uzun zamandır barış ve hoşgörü ile işbirliği yaptığımız Teomanpaşa Halk Eğitim müdürlüğünün tüm yöneticilerine sonsuz teşekkürler. Yıllardır kadınların insan hakları ve eğitimi için yılmadan mücadele eden derneğimiz; aynı zamanda kadın istihdamına yönelik bu çalışmalarda da çok yol almıştır. Kursların üretim hayatına, aile ekonomisine katkı vermesini de çok önemsiyoruz. Kadınların ekonomik ve sosyal açıdan özgür olmasına kurslar büyük katkı vermektedir. Eğitim yuvamız sosyal barışı, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatıyor ve yaşatmaya da devam edecek” dedi.

DSC_0001

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özdağ’dan güldüren paylaşım

Özdağ’dan güldüren paylaşım