Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Datça Fethiye ve Dalaman koylarında düzensiz göçmen operasyonları

Datça Fethiye ve Dalaman koylarında düzensiz göçmen operasyonları

Muğla’nın Datça, Fethiye ve Dalaman ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 170 düzensiz göçmen yakalandı. İşte operasyonlardan detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Datça Fethiye ve Dalaman koylarında düzensiz göçmen operasyonları
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Fethiye, Dalaman ve Datça ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda toplam 170 düzensiz göçmen yakalandı ve kurtarıldı.

Fethiye'de Göçmen Operasyonu: 120 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında hareket halindeki bir balıkçı teknesinde 120 düzensiz göçmen yakalandı. Fethiye açıklarında balıkçı teknesinde çok sayıda düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik Korveti ve Sahil Güvenlik Botları, İtalya rotasında seyreden balıkçı teknesini durdurdu. Tekne içinde yapılan kontrolde 120 düzensiz göçmen bulundu.

Dalaman'da Geri İtme Kurtarma Operasyonu

Dalaman ilçesi açıklarında, Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve açık denizde sürüklenen 25 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Botu tarafından kurtarıldı. Can salı içerisinde tespit edilen düzensiz göçmenlerin arasında 2 çocuk da bulunuyordu.

Datça'da 25 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde de çeşitli koylarda düzensiz göçmenler yakalandı. Kunta Kinte Koyu’nda kara üzerinde 9 düzensiz göçmen (bir çocuk ile birlikte), Domuz Çukuru Koyu’nda 10 ve Kelburnu Koyu’nda ise 6 düzensiz göçmen tespit edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
30 Ağustos Zafer Bayramı İle İlgili Anlamlı Sözler ve Mesajlar

30 Ağustos Zafer Bayramı İle İlgili Anlamlı Sözler ve Mesajlar