Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel CHP Büyükşehir’de toplandı

CHP Büyükşehir’de toplandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla “Mücadeleye devam buradayız” başlığıyla yayımlanan genelgeyle tüm CHP'li belediye başkanlarının ve 26., 27. ve 28. Dönem Milletvekilleri’nin saha çalışmasına katılması istenirken Antalya’da genelge sonrası buluşmanın adresi Antalya Büyükşehir Belediyesi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Büyükşehir’de toplandı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri sonrası CHP’nin Antalya’da ilk toplantısı 16 Mayıs Salı günü gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısı oldu. Ardından genel merkezden gelen genelgeyle Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antalya İl başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanları bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yaptı.

FwVNM1NXoAMb7tU

ŞÜKRÜ SÖZEN VE AYDIN ÖZER KATILMADI

Büyükşehir Belediyesi’nin eski hizmet binasında yapılan toplantıya, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile 27. Dönem Milletvekilleri Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak ve 28. Dönem Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar, Sururi Çorabatır ve Mustafa Erdem katıldı. Toplantıya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in ve 27. Dönem Milletvekili Aydın Özer’in katılmadığı görülürken CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “Şimdi kolları 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sıvadık. Mücadelemizi son ana kadar sürdürüp, çalışmalarımıza ara vermeden yoğun bir şekilde sahada devam edeceğiz. Bu seçimi biz kazanacağız” paylaşımı yaptı.

Buse YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“19 Mayıs milli mücadelenin miladıdır”

“19 Mayıs milli mücadelenin miladıdır”