Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Burdur'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Burdur'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
KAYNAK: İHA

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı, Burdur'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Törenin ardından, Vali Türker Öksüz'ün makamında protokol mensupları ve daire amirlerinden tebriklerini kabul ettiği bir bölüm gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalarda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Garnizon Komutanlığı'ndan bir yetkili günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Terörle Mücadele Gazisi Ayhan Özçelik'in şiir okuduğu program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tebrik mesajının okunmasıyla devam etti.

Spor Müsabakaları ve Ödüller

Kutlama programı çerçevesinde, çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller takdim edildi. Bu ödüller, gençlerin başarılarını ve sporun önemini vurgulayan bir anı oldu.

Gösteriler ve Halk Oyunları

İl Jandarma Komutanlığı Köpek Timi ve Asayiş Komando Bölüğü'nün gösterileri, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen halk oyunları gösterisi, kutlamalara renk kattı.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Yıldırım Ameliyata Alındı

Murat Yıldırım Ameliyata Alındı