Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur-Fethiye yolunda bir kaza daha: 2'si çocuk 6 kişi yaralandı

Burdur-Fethiye yolunda bir kaza daha: 2'si çocuk 6 kişi yaralandı

Öl*m yolu olarak adlandırılan Burdur-Fethiye kara yolunun Suludere mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur-Fethiye yolunda bir kaza daha: 2'si çocuk 6 kişi yaralandı
KAYNAK: İHA

Burdur-Fethiye karayolunun Suludere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 2'si çocuk 6 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kaza Suludere Mevkisinde Meydana Geldi

Burdur-Fethiye karayolunun Suludere mevkiinde gerçekleşen kaza, saat 17.30 sıralarında meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, 82 yaşındaki Süleyman Ö. yönetimindeki 15 DU 300 plakalı Mercedes marka otomobil, Suludere köyü içerisinden anayola çıkıp karşı şeride geçerek Burdur istikametine dönmek istedi. Bu sırada, Fethiye istikametinden Burdur yönüne gitmekte olan Alican B. idaresindeki 34 FOL 991 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza, iki aracın çarpışması sonucu oluştu ve olay yerinde paniğe neden oldu.

2'si Çocuk 6 Kişi Yaralandı

Kazada, her iki araç sürücüsü ile birlikte, 34 FOL 991 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Yasemin B. (41), Ali A.B. (5), Seda E.B. (33) ve Arda B. (1) hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine, olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıları Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralıların Durumları İyi

Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından trafik kısa süreliğine aksasa da, ekiplerin çalışmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okula giden çocukları olan ailelere 6.545 TL destek!

Okula giden çocukları olan ailelere 6.545 TL destek!