Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum'da sokak hayvanları için müzayede düzenlenecek

Bodrum'da sokak hayvanları için müzayede düzenlenecek

Muğla'da, Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları yararına düzenleyeceği müzayede ile büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. İşte etkinliğin detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bodrum'da sokak hayvanları için müzayede düzenlenecek
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenecek müzayede büyük bir önem taşıyor. 28 Ağustos tarihinde Bodrum Ramada Otel'de saat 19.00'da gerçekleştirilecek müzayede, ünlü müzayedeci Uğur Batur tarafından sunulacak.

Etkinlik Geliri Sokak Hayvanlarına Aktarılacak

Müzayedede elde edilecek tüm gelir, sokak hayvanları için kullanılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu organizasyonla sokak hayvanlarına dikkat çekmeyi ve onların yaşam koşullarını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvan Dostu Projeleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en donanımlı geçici hayvan bakımevi, Acil Müdahale aracı ve Mama Üretim Tesisi gibi projelerle il genelinde can dostların yanında olmaya devam ediyor. Bu müzayede de bu çabaların bir parçası olarak, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Müzayedede Büyükşehir Orkestrası Sahne Alacak

Müzayede sırasında Büyükşehir Orkestrası da sahne alacak. Etkinlik, hem kültürel hem de sosyal bir deneyim sunarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Heyecan Başladı

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Heyecan Başladı