Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum Dalaman ve Datça'da 81 göçmen yakalandı

Bodrum Dalaman ve Datça'da 81 göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum, Dalaman ve Datça ilçelerinde yapılan operasyonlarla toplam 81 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bodrum Dalaman ve Datça'da 81 göçmen yakalandı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum, Dalaman ve Datça ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, toplamda 81 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Bodrum'da 21 Düzensiz Göçmen ve 2 Kaçakçı Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında devriye görevi yapan Sahil Güvenlik Botu, hareket halindeki bir lastik botu tespit ederek durdurdu. Botta, 16 düzensiz göçmen ve beraberinde 5 çocuk ile birlikte 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Göçmenler, gerekli işlemler için Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edilirken, gözaltına alınan kaçakçılar hakkında adli işlem başlatıldı.

Dalaman'da 39 Göçmen Ele Geçirildi

Muğla’nın Dalaman ilçesi açıklarında lastik botlar içerisinde 39 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, içinde 18 çocuğun da bulunduğu iki lastik botu durdurarak göçmenleri güvenli bir şekilde karaya çıkardı. Göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Datça'da Arızalanan Lastik Botta 21 Göçmen Kurtarıldı

Datça ilçesi açıklarında içinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu bir lastik bot, motor arızası nedeniyle sürüklenmeye başladı. Sahil Güvenlik Botu, yapılan yardım çağrısı üzerine hızlıca harekete geçerek botta bulunan 21 düzensiz göçmeni, aralarında bir çocuğun da olduğu şekilde kurtardı. Göçmenler güvenli bir şekilde karaya çıkarıldı ve işlemleri için yetkililere teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ümraniye’de Fabrika Yangını: Hidrolik Silindir Üretim Merkezinde Büyük Hasar

Ümraniye’de Fabrika Yangını: Hidrolik Silindir Üretim Merkezinde Büyük Hasar