Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Asfaltı bozulan yolları yeniledi

Asfaltı bozulan yolları yeniledi

Kepez , Varsak Aydoğmuş Mahallesi’nde, bazı sokakların altyapı çalışmaları neticesinde kullanılamaz hale gelen asfaltını yeniledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Asfaltı bozulan yolları yeniledi

Kepez Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, Varsak Aydoğmuş Mahallesi’nin, içme suyu, kanalizasyon ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması çalışmaları neticesinde bazı cadde ve sokaklarının üst yapısı bozulmuştu.Kepez Belediyesi, bu cadde ve sokakların bozulan üstyapısını yeniden yaparak, yollarını konforlu hale getirdi. Yenileme,  genişliği 30 metre, uzunluğu 1200 metre olan caddenin, Fatih Terim Caddesi ile Ahmet Çeşme Caddesi arasında kalan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan 600 metrelik bölümünde yapıldı. Yavuz Sultan Selim Caddesi’ne, sıcak asfalt, refüj peyzajı, yol çizgileri çalışmaları ve aydınlatma direklerinin yeraltına alınması neticesinde modern bir şehir yolu görünümü kazandırıldı.

AYDOĞMUŞ’TA 6 SOKAĞA ASFALT

Fen İşleri Müdürlüğü, mahallede, içme suyu ve kanalizasyon çalışması yapılan sokakları da yeniden asfaltlıyor.  Asfalt çalışması, 1473,1474, 1475,1477, 1481 ve 1209 sokaklarda gerçekleştirildi.  8000m2 alan 1.600 ton sıcak asfalt çalışması yapıldı.  Sıcak asfalt serimi öncesi, yollardaki bozulan asfalt iş makineleriyle kaldırıldı. Daha sonra kamyonlarla getirilen filler malzemesi, greyder iş makinesiyle yola serildi. Silindir makinesiyle sıkıştırma yapılarak, yolun zemini oluşturuldu.

Asfaltı tamamlanan sokakların kaldırımını önümüzdeki aylarda yapılacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Varsak Aydoğmuş Mahallesi’nde yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
11 yolcunun bulunduğu minibüs Van Gölü’ne uçtu

11 yolcunun bulunduğu minibüs Van Gölü’ne uçtu