Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Antalya Deniz Baykal Spor Kompleksi sularla kaplandı

Antalya Deniz Baykal Spor Kompleksi sularla kaplandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Deniz Baykal Spor Kompleksi, şiddetli yağışların neden olduğu felaket sonucu sular altında kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Deniz Baykal Spor Kompleksi sularla kaplandı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'nde bulunan Deniz Baykal Spor Kompleksi, aşırı yağışların ardından sular altında kaldı. Bu durum, kompleksin çevresindeki su birikintilerinin taşması sonucunda meydana geldi.

30 milyonluk liralık dev yatırım

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin 30 milyon liralık dev bir yatırımla hayata geçirmeye hazırlandığı Deniz Baykal Spor Kompleksi projesi büyük bir ilerleme kaydetmişti. Spor kompleksinin inşaatı, Deniz Baykal'ın memleketi olan Antalya'da, Kızılarık Mahallesi'nde 8 bin metrekarelik bir alana yapılmaktaydı.

Antalya Deniz Baykal Spor Kompleksi sularla kaplandı

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) 1973'te Antalya milletvekili olarak giren ve CHP'nin 4. Genel Başkanı olan Deniz Baykal'ın anısına yapılan spor kompleksi inşaatında büyük bir ilerleme kaydetmişti. Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, kompleksin yüzde 90'lık bölümü tamamlanmıştı.

Spor kompleksi içerisinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu, izolasyon testlerinden başarıyla geçmişti. Ayrıca, okçuluk sahası olarak da kullanılacak alanda halı saha olarak hizmet verecek olan alanın çimlendirme çalışmaları tamamlanmıştı. Sporcuların kullanacağı soyunma kabinleri ise kullanıma hazır hale getirildi ve bölgede peyzaj çalışmaları da sona yaklaşmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB'den Açıklama: Türkiye-Suriye Sınırında 17 Yasa Dışı Geçiş Girişimi Engellendi

MSB'den Açıklama: Türkiye-Suriye Sınırında 17 Yasa Dışı Geçiş Girişimi Engellendi