Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Anadolu basını yerine yaygın medyaya destek

Anadolu basını yerine yaygın medyaya destek

Anadolu basınının yaygın medya karşısında ayakta kalma savaşı verdiği, kentin menfaatleri için mücadele ettiği bir dönemde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, yaygın medyaya destek veriyor. Oda, tüm üyelerine her gün ücretsiz Hürriyet gazetesi dağıtı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anadolu basını yerine yaygın medyaya destek

Anadolu basınının yaygın medya karşısında ayakta kalma savaşı verdiği, kentin menfaatleri için mücadele ettiği bir dönemde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, yaygın medyaya destek veriyor. Oda, tüm üyelerine her gün ücretsiz Hürriyet gazetesi dağıtıyor. Uygulamaya yaklaşık 15 gün önce başlandığı öğrenildi.

12 Yıldır Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olan Mehmet Ali Alkan ve yönetimi, yaygın medya organı Hürriyet gazetesi ve Akdeniz ekinin her gün taksilerde dağıtılması için işbirliği yaptı.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, üyelerine her gün yaygın bir medya organının gazetesini dağıtıyor. Taksilerde ön sağ koltuğun arkasına Hürriyet reklamının ve odanın logosunun bulunduğu gazetelikler yerleştirilirken, sadece bir gazetenin Antalyalılarla daha çok buluşması sağlanıyor. Diğer yaygın medya kuruluşlarının ve Anadolu basınının tepkisini çekecek olan bu uygulamada neden bir gazetenin tercih edildiği merak ediliyor.

Edinilen bilgiye göre gazetenin reklamını taksiciler ücretsiz yapıyor, bunun karşılığında her gün gazeteyi ücretsiz alıyorlar. Gazetenin satış fiyatı 60 Kuruş.  Kentteki resmi ilan alma statüsüne sahip 13 gazetenin satış bedelleri ise 50 Kuruş. Adnan YILDIRIM

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türel’ in  gezisinde gazeteciye gözaltı

Türel’ in gezisinde gazeteciye gözaltı