Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Akrepler spor şenliğinde

Akrepler spor şenliğinde

Konyaaltı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bu Şehrin Çocukları Spor Şenliği Konyaaltı sahilinde gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akrepler spor şenliğinde

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm yurtta 15-21 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan “Gençlik Haftası” kapsamında düzenlen şenliğe Antalyaspor bisiklet takımını temsilen Devrim Ardıç ve yüzme masterler takımından Deniz Demircan katıldı. 

2 Antalyaspor Bisiklet Devrim Ardıç

4 Antalyaspor Yüzme Deniz Demircan

Konyaaltı ilçesinde bulunan çeşitli okullardan öğrencilerin bisiklet, yüzme, dağcılık, okçuluk, sualtı sporları ve doğa sporları hakkında doğrudan sporcu ve antrenörlerden bilgi alma imkânını değerlendirdiği etkinlik, aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı'nın ardından etkinliğe katılan öğrencilere Antalyaspor Store'dan özel olarak getirilen akrep logolu şapkalar hediye edilirken Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gökçen de günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştirdi.

3 Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gökçen, Antalyaspor Yüzme Deniz Demircan

ÖDÜL TÖRENİ

Yapılan konuşmanın ardından Akreplerin bisiklet ve yüzme stantlarına ilgi gösteren öğrencilerin merak ettiği sorular, sporcular tarafından özenle cevaplandıktan sonra spora başlamak için istekli öğrencilere gerekli yönlendirmelerin yapılması ile etkinlik sona erdi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP, 5 ÜLKEDE OY VERME SÜRESİNE İTİRAZ ETTİ

CHP, 5 ÜLKEDE OY VERME SÜRESİNE İTİRAZ ETTİ