Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da Türkmenbaşı Alt Geçidi trafiğe açıldı!

Adana'da Türkmenbaşı Alt Geçidi trafiğe açıldı!

Adana'da Şakirpaşa ve Otogar alt geçitlerinin ardından Türkmenbaşı Alt Geçidi'ni de trafiğe açtı, resmi açılış ocak ayında yapılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Türkmenbaşı Alt Geçidi trafiğe açıldı!
KAYNAK: İHA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şakirpaşa ve Otogar alt geçitlerinden sonra şehrin trafiğini rahatlatmaya yönelik olarak inşa edilen Türkmenbaşı Alt Geçidi'ni resmi açılışa yetişmeden trafiğe açtı. Alt geçidin resmi açılışı, 2024 Ocak ayının ilk yarısında planlanırken, Başkan Karalar, geçişin 2023'ün son gününde gerçekleştiğini belirtti.

Başkan Zeydan Karalar, Türkmenbaşı Alt Geçidi'nin belediye tarafından inşa edilen alt geçitlerin en uzunu olduğunu vurgulayarak, resmi açılışın daha sonra yapılacağını ancak vatandaşların mağdur olmaması için gayriresmi olarak trafiğe açılışını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Adana'da Türkmenbaşı Alt Geçidi Trafiğe Açıldı

Karalar, açılış törenine bizzat araç kullanarak katılarak, 'Alt geçidin trafiğe açılışını 2023’te bitirmek için çok çaba sarf ettik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bugün gayriresmi açılışı gerçekleştirerek trafiğe açtık. 2024’te çok büyük, anlamlı ve Adana’yı güzelleştiren yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Adana için Adanmışlıkla çalıştık ve aynı şekilde çalışacağız. Adana’yı güzelleştirmek, trafik ve diğer sorunlarını azaltmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Yılın son günü Türkmenbaşı Alt Geçidi’ni trafiğe açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda barış, kardeşlik, huzur diliyorum.' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasak bölgede mahsur kalan gençler itfaiye ve jandarmayı harekete geçirdi

Yasak bölgede mahsur kalan gençler itfaiye ve jandarmayı harekete geçirdi