Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da Giyim mağazasına silahlı saldırıda 1 kişi öldü

Adana'da Giyim mağazasına silahlı saldırıda 1 kişi öldü

Adana'da bir giyim mağazasında silahlı saldırı yaşandı. Olayda 1 kişi ölürken 1 kişi yaralandı. Delil çalışması yapan polis ekipleri 28 boş kovan ele geçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Giyim mağazasına silahlı saldırıda 1 kişi öldü
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan bir erkek giyim mağazasına yönelik silahlı bir saldırı meydana geldi. Saldırı sonucunda bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, olayla ilgili delil çalışması yaparken, 28 adet boş kovan buldu.

Olay, motosikletli ve kasklı iki şüphelinin giyim mağazasına gelerek tabancalarla defalarca ateş açmasıyla gerçekleşti. İş yerinin sahibi Mehmet Ulaş (45) ve çalışanı Can T. (40) saldırının hedefi oldular. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Ulaş ve Can T.'yi hastaneye taşıdı. Göğsünden yaralanan iş yeri sahibi Mehmet Ulaş, tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Göğsü ve ayağından vurulan Can T.'nin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Polis, mağazada yaptığı incelemede toplam 28 boş mermi kovanı buldu. Saldırı sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için polis geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocasına karşı kendini oklavayla savunmuştu beraat etti

Kocasına karşı kendini oklavayla savunmuştu beraat etti