Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da gece dönercilerine denetim

Adana'da gece dönercilerine denetim

Adana'da belediye zabıta ekipleri gece dönercileri için sağlık riski taşıdığı ve izinsiz tezgahlar nedeniyle denetim başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da gece dönercilerine denetim
KAYNAK: İHA

Adana'da belediye zabıta ekipleri, son zamanlarda popüler hale gelen gece dönercileri konusunda bir dizi denetim başlattı. Bu denetimler, sağlık riski taşıdığı ve izinsiz tezgahlar nedeniyle vergi ödeyen esnaflara haksız rekabet oluşturduğu için gerçekleştirildi.

Adana'nın Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde, son dönemlerde neredeyse her köşe başında "Gece Dönercisi" adı altında tezgahlar açılmaya başladı. Bu gece dönercileri, hem sağlık açısından risk taşıyor hem de izinsiz faaliyet gösterdiği için herhangi bir vergi ödemesi yapmıyorlar. Ayrıca, bu izinsiz tezgahlar şehirde ses ve görüntü kirliliği yaratıyor, bu nedenle vatandaşlar bu durumdan şikayetçi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşların bu şikayetlerine kayıtsız kalmayarak gece dönercileriyle ilgili denetimlere başladı. Yapılan denetimler sırasında emniyet güçleri de işbirliği yaparak şehrin çeşitli bölgelerindeki izinsiz dönerci tezgahlarını topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şanlıurfa'da geline milyonlarca lira para ve altın takıldı

Şanlıurfa'da geline milyonlarca lira para ve altın takıldı