Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da 2 kuzen ailelerine mesaj atıp ortadan yok oldular

Adana'da 2 kuzen ailelerine mesaj atıp ortadan yok oldular

Adana'da, 16 ve 17 yaşlarındaki iki kuzenin aileleri kızlarına ulaşılamıyor. Ailenin endişeli bekleyişi devam ederken, kızlardan biri, WhatsApp üzerinden ailesine mesaj atarak, kendilerini şehir dışında olduklarını ve yeni bir yaşam düzeni kurduklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 2 kuzen ailelerine mesaj atıp ortadan yok oldular
KAYNAK: İHA

Adana'da, 16 ve 17 yaşlarındaki iki kuzenin aileleri kızlarına ulaşılamıyor. Ailenin endişeli bekleyişi devam ederken, kızlardan biri, WhatsApp üzerinden ailesine mesaj atarak, kendilerini şehir dışında olduklarını ve yeni bir yaşam düzeni kurduklarını söyledi. Kızların, evden ayrıldıktan sonra iletişimi kesmeleri, ailelerini kaygılandırıyor.

17 yaşındaki Nazmiye Çolak, açık lisede okuyor ve bir firmada çalışıyordu. 16 yaşındaki kuzeni Selin Yezdanur Sezik ise yine açık lisede öğrenim görüyor ve bir kebapçıda çalışıyordu. Nazmiye, Cumartesi günü evden ayrılırken, Selin ise Pazar günü "işe gidiyorum" diyerek evden çıktı. Ancak her ikisi de bir daha eve dönmediler.

kaçakk

Bizi aramayı bırakın şehir dışındayız!

Selin Yezdanur, annesi Rukiye Çolak'a WhatsApp üzerinden "Bizi aramayı bırakın, şehir dışındayız. Yeni bir evimiz, düzenimiz, birikmiş paramız ve yeni işimiz var. Artık bize müdahale etmeyin. Kendinizi anne ve baba olarak görmeyin. Bizi bulsanız da bir şey yapamazsınız" şeklinde bir mesaj gönderdi. Nazmiye Çolak ise halası Rukiye Çolak'a "Kendimize ev tuttuk, iş bulduk. Artık kendi ayaklarımızın üstünde duracağız. Psikolojimizi bozmayın" şeklinde bir mesaj attı. İkinci mesajı attıktan sonra ise her iki kız da telefonlarını kapattılar.

AW060694_04

AW060694_07

Aile, kızlarını bulmak için polise başvurdu. Kızlarının güvende olup olmadığını ve neden evden ayrıldıklarını öğrenmeye çalışan aile kızlarının yanlarında 4 bin liraya yakın bir para olduğunu belirtiyorlar. Ailenin endişeli bekleyişi sürerken, kızları bir an önce eve dönmesi için çağrı yaptı.

kaçak kızlar

kaçak-6

kaçan kızlar

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fikirlerinizi şirkete dönüştürmek için!

Fikirlerinizi şirkete dönüştürmek için!