Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Kemal Kılıçdaroğlu’nu İbradı’ya davet ettim

Kemal Kılıçdaroğlu’nu İbradı’ya davet ettim

Ankara’ya giden İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü ve kendisini ilçeye davet etti. Kılıçdaroğlu da aralık ayı içerisinde Antalya’da olacağını belirterek, bu ziyaret sırasında mutlaka İbradı’ya uğramak istediğini iletti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemal Kılıçdaroğlu’nu İbradı’ya davet ettim

Ankara’ya giden İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü ve kendisini ilçeye davet etti. Kılıçdaroğlu da aralık ayı içerisinde Antalya’da olacağını belirterek, bu ziyaret sırasında mutlaka İbradı’ya uğramak istediğini iletti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Grup Toplantısına katılmak için Ankara’ya giden İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bir grup partiliyle birlikte gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu ile sohbet etme imkanı yakalayan Küçükkuru, ilçede hayata geçirdikleri projelerini de anlatma fırsatı yakaladı. İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru, sohbet sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İbradı’ya davet etti. Kılıçdaroğlu da bu yıl içerisinde mutlaka ilçeyi ziyaret edeceği sözünü verdi.

 

“MUTLAKA GELECEĞİM” DEDİ

Ankara ziyaretini Akdeniz GERÇEK’e değerlendiren Küçükkuru, Kemal Kılıçdaroğlu’nu İbradı’da ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi. Küçükkuru, şöyle konuştu: “Parti Meclis üyemiz ve Antalya milletvekilimiz Devrim Kök’ün daveti üzerine Ankara’ya gitmiştim. Daha sonra Genel Başkanımız ile görüşme fırsatımız oldu ve bunu değerlendirdik. Sohbetimiz sırasında kendisine projelerimizden bahsettim ve İbradı’ya davet ettim. Aralık ayı içerisinde Muratpaşa Belediyemizin etkinliğine katılmak için Antalya’ya geleceğini, İbradı’ya da mutlaka gelmek istediğini iletti. Sağ olsun kendisi de bize çok sıcak davrandı ve İbradı’ya mutlaka geleceğini söyledi. Kendisini ilçemizde ağırlamaktan çok mutlu olacağız.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğa kendi yöntemleriyle haykırıyor

Doğa kendi yöntemleriyle haykırıyor