Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji WhatsApp yeni güncelleme geliştirdi

WhatsApp yeni güncelleme geliştirdi

WhatsApp, grup sohbetlerine özel etkinlik oluşturma özelliği üzerinde çalışıyor. Kullanıcılar, grup konuşmalarında rahatça plan yapabilecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
WhatsApp yeni güncelleme geliştirdi
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Meta'nın çatı şirketi altında yer alan WhatsApp, grup sohbetleri için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. En son güncelleme ile birlikte, sohbet paylaşımı menüsüne eklenen yeni bir eylem, kullanıcılara etkinlikleri daha kolay planlama ve koordine etme imkanı sunacak.

Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar belirli bir isimle etkinlikler oluşturabilecek ve görüşmede ne zaman bilgilendirilmek istediklerini seçebilecekler. Özellikle topluluk grup sohbetlerinde çeşitli etkinlikleri planlamak, koordine etmek veya kişisel hatırlatıcılarla düzeni korumak isteyen kullanıcılar için bu özellik oldukça yararlı olabilir.

Güncelleme, grup sohbetleri içinde etkinlik adı, tarih, saat ve konum gibi tüm detayları içeren etkinliklerin kolayca oluşturulmasına olanak tanıyacak. Ancak, şu an için bu özellik sadece topluluk grup sohbetleriyle sınırlı olacak.

NTV'de yer alan bilgilere göre, bu yeni özelliği kullanabilmek için herkesin WhatsApp'ı en son sürüme güncellemesi gerekecek. Otomatik olarak sohbete eklenecek olan yeni grup daveti etkinliğini görmek ve kabul etmek için en son sürümün kullanılması zorunlu olacak.

Ayrıca, bu güncelleme ile birlikte etkinlik hatırlatıcıları da kullanıcılara sunulacak. Kullanıcılar, etkinlik hatırlatıcıları ayarlayarak, önemli etkinlikleri veya randevuları kaçırmadan, belirlenen saatte grup katılımcılarının bildirim almasını sağlayabilecekler.

Daha önce duyurulan "Gizli Kod" özelliği de, önemli sohbetlere eklenen gizli kodlar sayesinde ikincil cihazlardan erişimi engelleyerek güvenliği artırmayı hedefliyor.

uhvfret

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu çok üzülecek! KKM hesaplarında rekor düşüş

Bu çok üzülecek! KKM hesaplarında rekor düşüş