Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji WhatsApp Birden Fazla Hesap İçin Kişi Senkronizasyonunu Test Ediyor

WhatsApp Birden Fazla Hesap İçin Kişi Senkronizasyonunu Test Ediyor

WhatsApp, birden fazla hesap kullanan kullanıcılar için kişi senkronizasyonu özelliği üzerinde çalışıyor. Yeni özellik, kişileri farklı hesaplar arasında ayrı ayrı yönetmeyi sağlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
WhatsApp Birden Fazla Hesap İçin Kişi Senkronizasyonunu Test Ediyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, birden fazla hesap kullanan kullanıcılar için yeni bir özelliği test ediyor. Şirket, kullanıcıların kişileri farklı hesaplar arasında nasıl senkronize edeceklerini bağımsız olarak yönetebilmelerini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Kişi Senkronizasyonu Özelliği Nedir?

WhatsApp, geçtiğimiz yıl aynı telefonda birden fazla WhatsApp hesabı destekleme özelliğini tanıtmıştı. Şimdi ise, WABetaInfo tarafından fark edilen yeni özellik sayesinde, kullanıcılar adres defteri kişilerini her hesap için telefonla nasıl senkronize edeceklerini daha ayrıntılı bir şekilde kontrol edebilecekler.

Yeni özellik, Android için en son WhatsApp beta 2.24.18.14 güncellemesiyle test edilmeye başlandı. Bu özellik, kullanıcıların birincil hesaplarından ayrık tutmayı tercih ederlerse, ikinci hesapları için kişi senkronizasyonunu devre dışı bırakmalarına olanak tanıyacak. Özellikle iş ve kişisel yaşam için ayrı WhatsApp hesapları kullanan kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak.

Yeni Özellik Kullanıcılara Ne Sağlayacak?

Yeni özellik, kullanıcıların her bir WhatsApp hesabı için kişi senkronizasyonunu bağımsız olarak yönetmelerine imkân tanıyacak. Bu, özellikle iş ve özel hayatını ayırmak isteyen kullanıcılar için önemli bir avantaj sunuyor. Kişi senkronizasyonunu ayrı ayrı kontrol edebilme imkânı, kullanıcıların veri yönetimini daha esnek ve güvenli hale getirecek.

WhatsApp'ın bu yeni özelliği, kullanıcıların uygulamayı daha verimli ve kişiselleştirilmiş bir şekilde kullanmalarına olanak sağlayacak. Özellik, şu anda test aşamasında olup, geniş çapta kullanılabilirliğine ilişkin bilgi ilerleyen dönemlerde açıklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eylülde hangi filmler izlenir? En iyi sonbahar filmleri

Eylülde hangi filmler izlenir? En iyi sonbahar filmleri